Ticker

10/recent/ticker-posts

ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ...ΕΙΔΗΣΗ...!!ΟΜΩΣ...ΙΣΧΥΕΙ...!!ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ...!!ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Σ΄ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;!!ΤΟΤΕ....ΕΙΜΑΣΤΕ...ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ...!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ...ΕΙΔΗΣΗ...!!ΟΜΩΣ...ΙΣΧΥΕΙ...!!ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ...!!ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Σ΄ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;!!ΤΟΤΕ....ΕΙΜΑΣΤΕ...ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ...!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

 

 

Μετά την Κίνα το έφεραν ΗΔΗ στην Ευρώπη – Σαν τα «ζώα» οι άνθρωποι, ανήμποροι να αντιδράσουν 


Η λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων δοκιμάζει στην Κίνα σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου των ανθρώπων, το οποία μετά θα έρθει στον υπόλοιπο κόσμο και δη στην Ευρώπη.
Προς δικαίωση μας, η Βρετανία ανοίγει τον «χορό» και προχωράει με γοργά βήματα σε αυτή την κατεύθυνση.
Όπως μεταδίδει το BBC, καθένας που πορεύεται μέσα από το κεντρικό Λονδίνο αυτή την εβδομάδα θα μπορούσε να υποστεί σάρωση του προσώπου του από την μητροπολιτική αστυνομία.
Προκειμένου να τηρηθούν τα προσχήματα, οι αστυνομικοί, κατά δική τους ομολογία, ζητούν άδεια από περαστικούς πριν γίνει η σάρωση.
Ωστόσο, όποιος αρνείται, στοχοποιείται ως «ύποπτος».
Ομάδες υπέρ της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων αντιδρούν.
Αντιδρούν στην χρήση της αμφιλεγόμενης αναγνώρισης προσώπου για την περίοδο των Χριστουγέννων από την Μητροπολιτική Αστυνομία, με πρόφαση φυσικά την ισλαμική τρομοκρατία, η οποία αποτελεί το «πρόβλημα» που προκάλεσαν οι ίδιοι που προσφέρουν τώρα την λύση της απόλυτης παρακολούθησης.
Ο Ivan Balhatchet, υπεύθυνος της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου για την Αστυνομία δήλωσε πως η τεχνολογία αναπτύσσεται και μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνουν άλλες δέκα δοκιμές αυτού του προγράμματος μέχρι να φτάσουμε στην τελική έκδοσή του.
Όποιος πολίτης φανεί ύποπτος θα φωτογραφίζεται.
Οι πολίτες, ανήμποροι να αντιδράσουν, θα μετατραπούν σε κινητές ταυτότητες, σε έναν μεταμοντέρνου τύπου Κομμουνισμό, ο οποίος θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να ελέγχει τους πάντες σαν τα ζώα και φυσικά να προλαβαίνει την όποια αντίδραση κατά της παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία βρίσκεται καθ’ οδόν.
Το γεγονός ότι το όλον εγχείρημα ξεκίνησε από την κομμουνιστική Κίνα μπορεί να ερμηνευτεί και ως «σημειολογικό».
Όπως μεταδίδεται, η αναγνώριση προσώπου χρησιμοποιεί κάμερες που καταγράφουν live video πολιτών στους οποίους προβάλλει υπέρυθρη ακτινοβολία, ενώ ένας dot projector χρησιμοποιεί 30000 υπέρυθρες κουκίδες, δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο μοντέλο του προσώπου τους.
Αφού γίνει η σάρωση, η τεχνολογία μέσω λογισμικού υπολογίζει την απόσταση μεταξύ των ματιών ή το ύψος των ζυγωματικών και στη συνέχεια γίνεται η ταυτοποίηση μεταξύ 19 εκατομμυρίων φωτογραφιών που βρίσκονται αποθηκευμένες στην βάση δεδομένων της αστυνομίας ή καλύτερα της παγκόσμιας εξουσίας.
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
ΠΗΓΗ 
Τα σχόλια δικά σας:



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...