Ticker

10/recent/ticker-posts

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...!!ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ Ο 20ΑΧΡΟΝΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΞΟΜΠΟΛΗΣ...!!


ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...!!ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ Ο 20ΑΧΡΟΝΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΞΟΜΠΟΛΗΣ...!!


 
Το πρωινό της 26ης Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Δοξόμπολης έχασε τη ζωή του ύστερα από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.
Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα, στην οποία έπαιζε, με τη διοίκησή της να εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια: «Η Διοίκηση του ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του Δημήτρη Δοξόμπολη και τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Ο 20χρονος Δημήτρης ήταν εν ενεργεία αθλητής μας στο τμήμα του Μπάσκετ Ανδρών. Καλό Παράδεισο…»

Πηγή: filathlos.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...